Lita på magkänslan den har alltid rätt.

Ja ja jag vet hur mycket jag avreagerar mig i denna förbannade blogg, men de känns ju så jävla bra helt enkelt.  JA jag åkte dit för att se henne med honom, jag trodde jag skulle hantera de relativt bra de gjorde jag också tills man satt där själv...
Helt ärlig så hur mycket man än försöker gå vidare så är det svårare en de låter, jag tror ändå jag behövde se det där för att få en lite push.

Igentligen så sumpar vi tjejer så fina snubbar, jag menar hur många tycker om just DIG för den du är? det är inte många som gör de, om vi tänker känslomässigt. Det är ju helt fantastisk igentligen, där har du snubben som är inte är direkt  drömprinsen men där har du killen som älskar dig för just  den du är,den minen du gör när du är helt koncentrerad eller hur söt du ser ut när du äter. Nämen då ska vi försöka få den sk "perfekta", men jisses, jag kan säga på rak arm NEJ HAN FINNS INTE, OM jag säger OM du inte hittar den personen som du tycker är speciell i dina ögon. Fan va söt han är när han bara tittar och lyssnar på vad du säger, bara små saker som kan göra under. Han blir vacker i dina ögon helt enkelt, men ingen är ju perfekt i dina ögon i början? säger du ja ljuger du för  både mig och dig själv.

Det jag vill få fram är att ge alla en channs du vet ju aldrig.. Fan va skönt det var att skriva ännu en gång, bara få ur sig saker som helt främmande männískor eller vänner sätter sig ned för at läsa, läsa mitt skrot =) lovely man kan ju faktiskt lära sig mycket från andra männsikor.

God natt Sverige! / Mamma murriis

Tår

Jag vet att du hoppades på att det var jag, du behöver inte säga det utan jag ser det i dina ögon.
Fast att du har den där, så vet jag att jag kan såra dig genom att hitta han, och på honom kmr du se med dina bleka ögon, sedan kmr jag se i dina ögon samma glimt som för första gången du svek.




Bara lätt och jämt..

Nej

Jag reagerade likadant, det högg det vred i hjärtat. Nu är det min tur att visa att jag är bättre och att jag kan resa mig ur  skiten, utan några omgona svängar utan för min egen skull bara gå vidare.

Men jag vill vara lite omgonen, fast det är bättre jag håller det för mig själv... Det smäller


image4 

Allt kan hända

Nu kommer Malins djup igång igen, så jag måste sätta mig ner och skriva en rad:)

Tänk hur mycket energi folk lägger ner på så mycket negativt? Eller hur snabbt man kan ändra en människas humör eller åsikt? Jag själv kan tycka att vissa saker kan gå folk över huvudet, folk måste lära sig att ta steget och gå vidare. Visa att jag är bättre en er/dig jag kan ta skit på rätt sätt och ställa sig upp igen.

Karma.. tror ni på karma? kanske det stavas Carma är inte riktigt säker på den fronten. Jag tror nog lite på det, Man får ju så mycket tillbaka om man ger också eller hur?  Fast det kan ju vara väldigt svårt att bara glömma. Glömma minnen kan jag förstå men då får man ju se det som en tid man mådde bra? eller hur? inte som en tid man ska deppa ihop?

Det man också gör att samla på sig så mycke skit som möjligt tills det kokar över, det dära är ju inte bra att
hålla sig inombords.
Näe jag kan hålla på länge haha :) ville bara skriva lite det dära gjorde jag bra va Sara?;)


Ha de bra folket Kram Malin

RSS 2.0