Hemma!

Vi kom hem igår morse, planet var försenat de skulle gå 19.20 helt plötsligt stod de Delay jag tror jag aldrig hatat de ordet så mycket som då haha. Våran buss gick från hotellet 16.10 vi kom fram till flygplatsen en timme senare, vårt flyg som tillslut kom men då var klockan redan 22.00 Jag hade hemlängtan!! Men tillslut kom vi hem iaf riktigt skönt men kallt..? vad är det med vädret här?  Våran semester är något jag skulle kunna göra om ett flertal gånger.

Vi hyrde vatten scooter, eller Dino gjorde jag satt där bak och höll i mig (Körde dock en liten stund). Jag ramlade av helt förskräckt tänkte jag på hajar, snoret rann och flytvästen uppe i halsen så kravlade jag mig upp på scootern igen haha.
Vi red uppe i bergen! de måste ha varit det roligaste jag gjort, han hade 60 hästar alla sprang lösa uppe i bergen. Dino var livrädd och hoppade av men är väldigt stolt över att han prövade :) Han vi red hos är mästare i westenriding Binda kossor,lasso osv.. Jag fick rida hans Hingst jag som aldrig har gjort det eftersom jag alltid tyckt att de är ett snäpp för mycket. Men det var otroligt roligt!

Vi Raftade, man åker ner i forssar, jösses det var helt otroligt. Våran reseledare Sa att det bara var svenskar som skulle åka då, jag tänkte PERFEKT då kan jag få prata med andra inte abra med Dino. Men så vart de inte, jag hamnade med bara gubbs som var kroater... pluset var att jag lärde dom svenska och att jag inte behövdepaddla haha.

Jag har så otroligt mycket att berätta men  kan inte berätta allt på en gång, hemlängtan efter svensk mat var otroligt stor! Jag kan bjuda på kort från raftingen, observera att på en bild ser det ut som om jag stört bölar


    


Borta med vinden

Jag ska gå upp om ca två timmar,  kan inte sova jag vill vara vaken, är så förbaskat arg.. jag förstår inte bara varför vi inte kan komma överens? kan han inte ens försöka ibland? Det värsta är att jag själv inte kan ändra på honom som person, han lever ibland i sin drömvärld som en 25 åring, jag skäms. Jag vill att han ska bete sig som en vuxen person, ha mål i livet och inte spela någon allan ballan..? Bara växa upp och sluta

Jag ska inte bry mig, han sumpar alldeles för mycket här i livet och jag har fått förklarat för mig att det går att misslyckas som person även fast man är 42 år och osäker i sig själv..

Jag ska inte bli som du!

Nej nu ska jag ju vara glad jag ska ju på semester!! Ha de great i sverige
Imorgon är det match Sverige- Spanien om jag inte minns helt fel..?

Syns den 28 Juni!

Fredagen den 13

Jahap.. Fredag den 13 hehe, ska strax hoppa in i duschen sedan ska jag ner med tjejerna och ta en öl innan jag åker :)
Igår vart de en hel kväll hos Anna på ballkongen riktigt mysigt!
Ska försöka skriva när jag "går upp" igen vid fyra innan vi åker, skriva en rad bara :)
Det konstiga är att jag inte haft någon som helst resefeber..? snarare Dino som har han ska ju kolla alllt allt allt ikväll, eller han vill att jag ska kolla så att han inte glömt något haha. Något man alltid gör är att packa ner för mycket..? varför? usch jag försökte tänka på de när jag började packa igår men det gick åt pipan.

Jag vill grilla idag, är så fruktansvärt sugen på brieost, majskolvar, champinjoner och kött!! åååh va gott! är så sugen, jag älskar när man doppar champinjonerna i ... nej jag har tappat ordet man smörjer de på kötten kommer inte ihåg nu haha. Men iaf det man har till köttet ska man toppa champinjonerna i sedan lägga dom på grillen.. fy fasiken va gott!

Nej duschen kallar ha en great dag!

Sommarlov i regnet

Regnet öser ner.. Första dagen på sommarlovet, jag sitter i sängen och lyssnar på regnet som smattrar mot fönstret. Idag ska jag och D till Forex och växla pengar TJOHOO :) Jag hoppas att det kommer bli finare väder på fredag, tanken var att vi skulle grilla och ha de mysigt med vännerna.
Betygen är jag relativ nöjd med, eftersom jag varit väldigt lat och inte pluggat så mycket så a nöjd är jag :)
Det är så otroligt skönt nu när det är sommarlov, men samtidigt så känns det inte som att det är de..?
kanske för att de spöregnar ute, men jag tycker det är jätte mysigt att sova när det regnar, åskar eller bara om det är storm ute :) tända lite ljus och bara lyssna.

Duschen kallar på mig nu! för er som har missat så åker vi till Kroatien på lördag, planet går 06.45 vile bara påminna er :) haha ha en underbar dag i regnet

P&K

Ett år kvar!

Jahap, då var det måndag igen.. gick till skolan skrev prov sedan fanns de tre st till i min klass Jippi! ingen var där haha. Alla har redan tagit sommarlov. Fick reda på idag vad jagfick på elevensval jag ska få sjunga! Det kommer bli otroligt roligt, som kanske fler utav er inte vet så älskar jag att sjunga (både seriöst som oseriöst) Inte många som tror att jag inte kan men faktiskt så kan jag de :)

Imorgon är det skolavslutning, äntligen sedan får man se vad man ska hitta på det blir förhoppningsvis en skön kväll. Jag har fortfarande knas med min dator och bilder den vill inte funka! Jag har försökt få hjälp utav pappa men de verkar aldrig bli av riktigt. Imorgon ska jag också följa med Thea som är fem, hon har sin sista fotbollsträning ska försöka plåta lite då :) det ser så otroligt gulligt när hon har sina benskydd, strumpor shorts och T-shirt.

Näe nu ska jag sätta mig och äta kladdkaka, mums filibabba
Ha en forsatt trevlig kväll!



P&K






Varje dag går

Trött... jobbt hela dagen svettast som ett as!! vi har så otroligt varmt på jobbet. Idag var de skit mycket folk ?? varför var ni inte ute i de fina vädret? Förstår mig inte på er haha.. Öppnade men inte förens tolv slutade halv nio men är trött som ett as. Gick ut och tog en cigg med denice också riktigt skönt! plus i tillvaron

Nu är det inte långt kvar till vi åker ca 6 dagar haha :) så i veckan blir de mest att åka och köpa det sista inför resan.



Varför kan inte människor sluta störa sig på små saker hos varandra? Tänk på hur mycke negativ energi vi lägger på de vi älskar? Istället för att uppskatta dagen man får med dem..
Jag tror nästan man behöver ha de skrivet på en lapp så att man ser den varje dag, tag vara på varj dag som kommer


Padda i poolen

Dålig upptadering.. har haft miljoner saker att göra! Igår tog Dino och hans bror studenten! Duktiga killar, sedan vart de god mat och vin hemma sedan ville alla gå ut. Jag som varken hade pengar eller ork vart nedröstad och följde med, ingen höjdar kväll men jag hade trevligt, jag var så fruktansvärt trött (Dino med) så vi kom hem runt halv två det var därimot jätte skönt. Idag mår vi båda bra men jag tror jag kommer bli sjuk snart har så ont i halsen och känner mig trött i kroppen (eller är jag bara bakis?)
Min älskade dator vill inte lägga upp bilder vette fan vad problemet är men det skall snart lösas. Tiden går så himla fort nu för tiden jag och Dino åker nästa helg, det ska bli så otroligt skönt!! två veckor med sol och klara vatten :)

Idag när jag och Dino skulle gå ut i solen lite upptäcker vi den största paddan i poolen! haha, fy fan va äcklig den var men den såg ut att trivas där haha..
Nej nu ska jag kolla på film med Dino fino, Fly boys.. får se om det är ngt jag kan rekomendera :)


P&K

Home Sweet home

Jisses vilken helg ingen mottagning på telefonen varken nät eller tv, kan de bli bättre?
Jag badade också (kors i taket) när jag var ung var jag först nu är jag bara sist haha.
100 myggbett men de gör inget, vart lite bränd på Ena sidan av ansiktet..? hur jag lyckas har jag inte kommit fram till..
Nåja ska lägga upp bilder också :) Imorgon fyller storesyster 20 år tiden går fort när man har roligt.

12 dagar tills Kroatien!


RSS 2.0