Passa dig

Jahaja nu sitter man här igen.. fy fan vilken dag vaknade tio i nio gick upp duschade bort all trötthet. Allt gick ju inte bort men nästan, Dino sötnöt hämtade mig och åkte med mig till skolan. Jag hade verkligen förberett mig själv mentalt på att sluta halv fem men så kommer min underbara lärare och säger att dom två sista lektionerna är inställda så slutade halv två istället, den känslar ÅHA den bästa på länge hehe.

Tog en fika med Sandra idag :) ett stort plus i tillvaron!
Och när vi satt och hade som trevligast skulle en inte alls populär person från mitt/min familjs förfluta komma hon såg mig inte från början men mötte hennes blick och de kändes väldigt bra att hon fick se att jag satt där. Ibland så skrämmer jag mig själv hur mycket jag kan ogilla peroner men den, tänkte säga damen men det är de sista hon är, jag hatar faktiskt henne, det är den första sk "människa" jag hatat och förhoppningsvis den sista.

Jag har faktiskt funderat på vad hon är men finner inga ord för hon ligger så lågt att jag inte ens vill titta ner på "denna där". 

Nej men vad nu :) hur lyder planerna inför helgen? imorgon är jag ledig! JIPPI! sedan jobbar jag lör,sön men på lördag ska jag hem till Gadjet som fyllt år nu i veckan :)


Dagens plus - Fikat med Sandrus, inställda lektioner ;)

Drömmen om att bli känd

Ja du sitter man här igen.. mitt liv är just nu lyckat jag mår så himla bra, jag är lycklig, jag har allt jag någonsin drömt om att vija ha.

Skolan har startat, helt okey skönt att komma igång med gamla spåren igen hehe. Jobbar hela helgen men det ska väll gå det med, det är kalas roligt hehe =)
Nej nu ska jag ut och gå en promenad med min trogne kamrat Tobias



Morsning!
/ Eva-Malin


RSS 2.0