Bild/mys


Idag vart de kaffe mys, jag och min älskade pojkvän åkte till drevan drack kaffe och mös :)
Tog lite bilder, så nu ser ni hur mysigt det är där.


Jisses vad jag älskar dig! du är min man för all framtid

 
 






         



   

unga mammor

När är man redo egentligen för att skaffa barn? Hur vet man det?! är det en känsla man får i kroppen eller är det bara så att man vet när man väl får det?
Jag tycker det är jätte roligt att sitta och läsa andras bloggar om barn och hur de klarar sig så otroligt bra, när de skriver alla små sker de börjat gjort osv.. man blir alldeles varm i kroppen.

Men jag tycker endå att det är tragiskt med människor som skaffar barn bara för att, jag förstår inte riktigt grejen. Man skaffar barn även fast man inte har "det där", man har alltid varit en person men sedan ändrats på en vecka. Man träffar en tjej är lite små kära sedan efter en månad så ska man skaffa barn? (planerat dessutom) när ingen utav dem är redo, båda är fortfarande i de stadiet "party drugs and rock n roll". Huh? ni barn? nu? nää?
Nej de tycker jag inte! inte om man ens är trygg nog i sig själv att man kan sluta leva i en drömvärld.

Men sedan finns det de som lever utanför bubblan, som faktiskt har båda fötterna på jorden.. Det är de få mammor som jag beundrar. Jag tycker många kritiserar unga mammor alldeles för mycket men på något sätt så tror jag också de mammor tar åt sig och blir starkare. Nästan alla vuxna säger att man ska inte skaffa barn som ung och man ska faktiskt ha en fast lön osv, de tror jag nästan vi alla har hört någon gång. Men varför är det så att de unga mammorna som inte har pluggat tills de är 35+ klarar sig så jävla bra i systemet? JO eftersom de har faktiskt båda fötterna på jorden och de är medvetna om att de kommer bli kämpit men de gör inget.

De är medvetna





image62





Skola,jobb,pojkvän






Vad fan är de med mig? Jag har slutat vakna utav min väckarklocka? jag blir så irriterad på mig själv..
nu blir det till att ta elva bussen sedan köpa en lien macka och kaffe, oouuuuf vad gott :)
kanske försover mig för att jag jobbat och är trött? vem vet....
får se vad som händer idag, det ser inte ut som speciellt fint väder men hyffsat varmt.

Nej skolan väntar todeluu!!

:)

usch nu är jag äckligt trött i kroppen.. vart ganska mycke folk idag, men de gick iaf. Inga raseriutbrott än... men helgen är ingte slut än :)

Nu blir det film sedan ska jag läsa min skvallerblaska :) Imorgon öppnar jag! och nu är det säkert, inga andra planer.

Det är slut!

Nu har jag verkligen nått en punkt att jag Vill inte gå till jobbet, så ska de inte vara? jag ska inte nämna några namn men det finns en som jag aldrig brukar jobba med som jag ska få chansen att jobba med idag. Nej jag vill inte,  jag skulle öppna idag så ringer min kollega till mig och säger att han redan är på jobbet? jag själv blir som.. va faan..?
Jag ringer upp honom och han säger ja juste jag glömde säga igår att jag ska öppna istället för dig!


Tack så himla mycket att man fick gå upp klockan nio, när jag kunde sovit ut.. jisses vilka folk men men det är bara idag och imorgon kvar sedan har jag bestämt mig för att säga upp mig.
Jag går vidare helt enekel, jag kan inte komma dit och "mata" den onda vargen för då växer den och de bryter ut tillslut.

Nej men nu ska jag gå och kramas med min älskling sedan ska jag till jobbet klockan tre!


Varje dag är en kamp

Igår var Olle Waller hos oss, riktigt roligt men jisses vad gammal han har blivit? Han hade föreläsning , men jag måste då säga att den goa gubben har både humör och koll på vad han pratade om!

Sedan kom Åsa som pratade om Hiv, hon själv var hiv positiv och hon berättade hur hon hade legat på dödsbädden men sedan kom de på bromsmedicinen. Helt fantastiskt hur långt de har kommit med forskningen, just att idag kan man faktiskt leva med HIV/ Aids nästan helt normalt, som vilken människa som helst. Hennes historia berörde mig otroligt mycket, hon uppmanade alla att man faktiskt ska gå och testa sig eftersom det blir mer vanligt med åren.
HIV testet är det billigaste testet man kan göra.

Jag beundrar Åsa verkligen som fick Hiv när hon var bara 23-24 år, och sedan som 28 åring låg hon på dödsbädden. Hon fick det utav hennes pojkvän som hade varit nere i Afrika och jobbat med hans föräldrar, Adam som hennes pojkvän hette dog i hennes armar på huddinge sjukhus. Han vart blind och dement, år 96 - kom de på bromsmedicinerna som Åsa fick men Adam klarade sig inte han var redan så dålig.
Idag lever Åsa ett helt normalt liv, hon är gift  med en man som inte är hiv positiv och de försöker få barn.
I dagens läge går det att skaffa barn fast en man har Hiv, helt otroligt jag beundrar verkligen de som fått ment för livet och fortfarande kan leva så gott som ett normalt liv .Varje dag är en kamp. 

HEJA FORSKNINGEN!


Äntligen sol!

Jag har så jävinsk ont i halsen, sedan när jag sover vaknar jag upp av att jag inte kan andas efersom jag blir så förbannat snorig!

Helgen var helt okey, om man bortser från vissa saker!
Idag blir det spännande!! det är krismöte på jobbet äntligen säger jag!! kan det bli någon som helst förändring?? Jag ska strax åka ner dit, fast man inte är på topp...

Vädret? det är ju kanon!! ska sätta mig med en kopp kaffe i solen nu

Adios me amigos!!

Guu murgon

Ja ni.. sitter i skolan, ingen lärare inget att göra nada :) kalas med andra ord.
Imorgon blir det ner till nynäs 25 och 26 års kalas wihoo!
Fasen jag har glömt att lägga in lite bilder från både 40 års kalaset och inflyttningsfesten!

igår var jag riktigt duktig satt och pluggade nästan klar med allt!!
men så kommer Thea och frågar vad jag gör

Jag : jag pluggar så du får vara lite tyst och inte fråga mig saker, kan inte läsa annars

Thea : måste du göra de?

Jag : jo jag måste ju de, annars säger min lärare ajabaja!

Efter ett tag gick hon därifrån och jag tog en liten paus från arbetet. Haha då när jag kommer sitter hon i soffan, tittar lite förnurligt på mig och säger: Malin har du gjort läxan? du måste göra den annars blir din fröken arg!
Hon har koll på allt den dära :)

Nej idag blir de en resa till haninge C med Dino, han måste klippa och färga håret :) och jag ska invenstera mig ett par skor och strumpbyxor!

have a great day!


Trött själ?

Yes.. är så förbannat trött mår illa också
Kollade på The eye igår, skit kass kolla inte på den!
Lönen kom inte idag blir så förbannad, dax att söka nytt?
Sedan är det någon som ringer med dolt nr hem och sedan lägger på? kan det bli mer irriterandè?

80 års kalas

Ja igår var det överraskningsfest för fulla muggar!
Mamma och Jocke vart så paffa, mor min skulle klippa sig fem.. medans min pappa åkte och hämtade jocke begav dom sig till frisören där mamma satt i stolen. Helt paff vart hon fick hon ett vinglas och dom visste inte vart dom skulle. Jag därimot var stressad som fan för att samla ihop alla, när dom väl kom hem så började mamma nästan grina (båda var redan redigt fulla). Men de vart helt klart lyckat :)

Stolt är jag som planerade allt själv :) ska lägga upp kort på allt senare! idag är det inflyttningsfest hos Dino :) wohoo!! nu behöver inte mamma andvända sin ihop limmade kaffebryggare! det går nog i släkten att om något går sönde så tejpar man det eller limmar :) men nu har mamma sin nya fina kaffebryggare med TIMER :)

Jempa, de vart en bra lång men trevlig pratstund igår måste dock tacka! för jag blir lycklig utav dig!

Lite andra bilder :) lite vårbilder och promenad bilder :)

 
          

Hundrånad

Wohoo!  Idag kommer mamma och pappsen hem! kan det bli bättre? lite finare väder kanske..
Jag skulle vara smart igår, jag saknar min hund grymt mycke (en granne till oss var hunddvakt) så jag tänkte äh va fan jag kan ju gå och hämta henne idag dom kommer ju imorgon. Till min stora förvåning fick jag inte ta med mig MIN hund hem?  De är av den äldre sorten jag satt där i 1 och en ½ timme sen gick jag hem... utan hunden? ja menar vad fan hände Malin? haha dom ville ha henne så gärna en dag till fast jag saknade henne bara uti helvette.... men vad ska jag göra? slita tag i hunden och springa? haha :)




Jag vart hundrånad.

M.

Gårdagen vart helt okey, träffade gamla grabb gänget ett stort plus i tillvaron.

Pratade med en förlorad vän för ett tag sedan, trodde hon blåst bort. Riktigt tråkigt när människor är så lättpåverkade utav andra människor och att de inte förstår hur mycket man förlorar, man bara stänger av världen utanför och har fokus på en människa. Kärleken gör en blind - ett riktigt bra ordspråk och när man väl inser det kan det vara försent att öppna ögonen mot vännerna igen, tragist men riktigt sant. Undra vad som får en att vända så? har man svagt psyke då? bryter en annan människa ned en själv? Man kan ju inte känna sig trygg... fast å andra sidan det kanske de man just gör, man vet att den personen ska stanna kvar ,tills en dag när man vaknar upp själv?


Jävla konstigt alltså..

/ Montana

Vuxenplus!

Vilket väder det har varit de senaste dagarna, man märker verkligen hur mycket gladare man blir.
Både igår och idag har de varit fullt hus hos oss, ungar överallt ett tag vart de lite för mycket så fick säga åt dem ordenkligt (lillsyrrans kompisar). Jag och Dino fick ett litet dilemma igår, Lina frågade om hon fick vara ute till elva (14 år liten flicka) Jisses nu förstår jag verkligen mina föräldrar jag gör verkligen det. I vanliga fall har hon fått varit ute till tio om hon inte gjort ngt vettigt då , då kan man göra ett undantag men  vi kom överens om kvart över tio.

Sen blir det hus ihelvette, han får ju vara ute till halv tolv hon får vara ute till tolv jag får inte ens vara ute till elva? Men jisses har inte föräldrarna koll på ungarna? Egentligen så har dom inget att göra när dom är ute, men till en viss gräns så kommer man ju själv ihåg när man var mindre, det var bara skönt att vara ute ibland? bara gå och inte göra ngt speciellt. Det dära med tider är inte min grej :) haha Idag ska iaf lina sova hos en kopis känns riktigt skönt så jag inte behöva ora mig att dom är här hemma själva.

Idag blir det en runda till Ollan, hoppas det blir trevligt är lite sliten från gårdagen (?)


/ Montana


våra bästa år

Hejsan!
Jisses vad länge dom stängde av bloggen? Var det någon som var lurad igår? inte jag :)
Ja de senaste dagarna har jag försökt att planera min käre mors och styvfars 40 års kalas, all planering står jag och min moster för.  Det ska väll gå haha, hoppas jag iaf ;)
Det kommer blien överraskningsfest tur att ingen av dom läser blogg när dom är i Marocco.

Idag har jag kollat på våra bästa år, de spelar inte någon roll om man missar 20 program för allt är som vanligt igen när man börjar igen haha. Sen stannade jag i sängen lite till och kollade på unga mödrar man blir lite sugen på att skaffa sig en egen.
 Nej nu ska jag gå ut och gå, får se om jag ska fota lite också :)


Ha en bra dag alla mödrar

RSS 2.0