Kvälllsöppet

Klockan är alldeles för mycket egentligen.. men väntan  på Dino så måste jag sysselsätta mig :)
Jag är ruggit trött men kan DOCK inte sova utan Dino :( han har varit ute och jag har varit nere i nynäshamn med några gamla kompisar.
 
Nog om det har inte haft världens bästa kväll, men jag kan berätta om att Dino drömmde något väldigt hemskt (antar jag) eller a han var väldigt arg för han började prata väldigt hetsigt på bosniska, sedan svängde han till med armen så att han välte min lampa på glasbordet. Jag som vaknar alldeles förskräkt trodde att jag skulle bli dödad och rånad, allt hemskt på en gång, men jag satt alldeles förskräkt och bara frågade vad i hela friden vad det som hände men han förstod inte ett skvatt. Mitt hjärta satt i halsen så nu blir det till att flytta bordet en armlängd ifrån honom haha :)


image50



 
Jag älskar dig

Vuxenminus

Jag har ingen som helst lust att bo hemma längre, jag får inte ut allt jag vill riktigt. Är inte kräsen men jobbig när man inte kommer överens med folk man faktiskt bor med, ska försöka lösa det på bästa sätt även fast vissa inte alls kan diskutera utan snarare dumförklarar en(?) Nej tack det avstår jag gärna ifrån.
Det är helt otroligt hur det kan påverka en senare? Det har gått lite för långt nu och jag måste göra ngt.

27 dagar kvar till jag fyller år :)
Jag och min älskling har bokat resan till kroatien
2 veckor 14/6 :)


School

Jag ska gå alldeles strax börjar tolv men är lite för seg som vanligt hehe :)
Idag ska vi plåta hela dagen får se hur de går, men a förhoppningsvis bra!
Efter mitt pepptalk med min lärare känns de sket bra nu, jag har mycke ork nu :)

Nej nu har jag inte tid måste springa till bussen, denice undrar vart jag är och inge batteri på luren heller haha


Full utav liv

Idag fyller Thea 5år , stor tjej en heeel hand :) fy fasen vad barn är underbara. Jag älskar barn, dom sprider sån otrolig glädje dom har ingen stopp! helt otroligt. Thea fick såklart en massa paket.. en Dart tavla (ej med pilar) utan en typ av pistol så skjuter man gummi piggar som ska fastna på tavlan, riktigt roligt. Sedan så är hon en bilfantast så mycke bilar och bilbanor också :)

Jag hade ett litet pepptalk med min lärare idag, fy fan måste jag uttrycka mig vad skönt det var! alla bitar föll på plats och nya friska tag skall tagas! :) nedräkningen kan börja jag fyller år om 30 dagar weeej !! hehe


Hon är våran lilla sladdis :)


Hej!

Hej, allt är som vanligt lite trött på skolan också känns som om jag inte riktigt orkar. Jag är både trött på folk som hela tiden vänder kappan efter vinden och folk med falska lèende, varför ska det vara på de viset?  äsch kanske ingen idee att slösa energi på men det går lixom att koppla bort helt.  Men men vad gör man?

Har inte bloggat på ettt tag, varit hos Dino som inte har nät eller tv :)



image36

Underbart.

Jag måste bara säga att jag har nästan precis läst ut väldens bästa bok: SÅLD, den handlar om en flicka på 17 år som blir såld. Under hela boken berättar hon sin hemska resa, den är sann så det blir en helt anorlunda känsla man läser den med. Jag rekomendera den helt klart, men den är ganska grov så för er som är känsliga skulle jag avstå. Är dock lite dålig på att komma ihåg vem de var som skrev den :)

En annan bok som är väldigt bra för er tänkare, för er som vill förändra era tankar så ska ni läsa : Att välja glädje jag tror det var någon Kay som skrev den ;) är jätte dålig på namn! förlåt!
Men den boken är väldigt lättläst och man tänker till riktigt ordenkligt, man kan faktiskt välja hur tankarna ska vara, efter tankarna kommer känsla. För er som känner mig mamma, svaret är ja jag fick boken utav henne hon tänker alldeles för mycket ibland :)

Rättegången gick inte alls som planerad.. dumma poliser som blandat ihop allt (får man säga så?) men men vad gör man? Bite me!

R.

Det var allt för länge sen, har inte haft tid eller ord. Helgen har varit helt underbar, och förhoppningsvis så håller veckan i sig så. Det är Rättegång på måndag de kommer bli ruskigt roligt att gå, men lite nervös är man nog alltid. För ert som inte vet vad rättegången handlar om så är det misshandel, några tjejor hoppade på oss osv..

Men jag känner att de kommer gå galant, eftersom dom har lite andra saker bakom sig också. Ja ja, nog om det i fredags var vi hos Dino och spelade TP (vuxen TP) så man kunde dock inga frågor, dom var för jävla svåra haha :) men på något vis så vann vi(?) Någon gång ska jag sitta och plugga in varenda fråga på TP, det är ju roligare om man kör barnfrågorna dom kan man ju iaf :) haha


Fredag

VIken storm det var igår, usch jag kunde inte sova och stackarns Dino vart den som fick vara vaken med mig. Jag är inte rädd men när det blåser till så förbannat kraftigt är det lite läskigt. Jag och Dino som precis har inskaffat oss en 180 säng (lite onödigt) eftersom vi sover så pass nära varandra haha, så vi behövde inte mer än 120 kanske :) men det är skönt iaf ingen har klagat en så länge.

Kom till skolan idag klockan åtta, men våran lärare hade totalt glömt bort oss(?) hur i helvete det kommer sig vet varken du eller jag, man kan bli lite smått irriterad sen när man får sitta där en timme och absolut inte göra något. Jobbar idag också, eller a hela helgen.. hur ska det gå inom mina beräkningar så kommer det vara jätte mycke folk under hela helgen eftersom det var löneshelg förra.

Nu ska jag sätta igång och jobba lite. MEN jag lovade Lizette att skriva Hej, så nu gör jag de :) Jobba på nu Lizzan!!


RSS 2.0