Livets toppar och dalar

Väldigt lustig vecka med mycke blanda känslor, måste erkänna att jag varit ganska så grinig.. med ärliga ord en riktig Klimateriekossa. Tack för att jag fick ta ut mina agressioner på Dino min Länkis. Sedan igår vart jag äntligen på bra humör och allt vart som vanligt, vart rätt så rädd för mig själv ett tag haha :)

Inge jobb ihelgen..hmm..
Frida gjorde mig lycklig idag, min bäste vän.. Ken.. kenneth kenneth kommer!! Skitnödiga båda två

Humör idag då? Glad nästintill lycklig, bara jag inte får för många bollar i luft
en jonglera bra nu malin :) haha

image22

Om man inte kan vara ett gott exempel, var ett varnande

Jahap.. skolan nu då sitter och lökar med Fritshop och hela Mp2F, suger cack. Vi ska göra spel men känner att det inte ligger i mitt intresse riktigt hehe, jag vill HEM HEM HEM sova lite till.. Livsfarligt att ligga lite för länge i sängen på morgonen. Så vad har denna helg bjudit på? Fredag tog jag mitt "feta" arsle och åkte till min älskade mor, saknade henne men vart för trött redan vid tio så vi åkte hem och sov :) Lördagen var mys till en början var på dop lille Wiggo döptes sedan drog man till Natta vart lite för mycket av exakt allt haha :)

Alla sitter koncentrerade men ingen verkar ha inställning till att göra det här. Frida sitter på google och söker mat, jag känner att jag är lite hungrig dagens luch om jag inte hört fel fiskburgare helt okey.. Dagens humör då? hmm Glad men inte super, hungern biter lite i magen men annars är de väl kanoners :)



image19
image20

RSS 2.0