God kväll

Är väldigt trött, har jobbat hela dagen.. är så trött på människor just nu, eller a att vara så trevlig mot folk som inte är det tillbaka? Usch funderar på att byta jobb men får se om det blir så, måste iaf hitta ett bättre.

Mamma och jocke åkte till Maroco idag!!!! nej jag är aldrig avundsjuk.. 10 dagar med sol och kameler. Nej men jag stannar hellre här med otrevliga människor och snö :)
Som tur är har jag och Dino fått låna mamma och jockes lägenhet WOHOOO STORT plus i kanten måste jag säga, nu får vi lite tid för varandra utan en massa människor runt om kring en.

I onsdags var jag och Anna inne i stan och kollade in sexleksaker haha, fy fan det finns ju hur mycket som helst!! Vi kollade bara för skojj skull, men jisses vilka grejer, dom måste tjäna rätt bra på det. Sedan tog vi en öl och åt gott!
Nog om de nu är jag dödstrött, jag ska krypa ner i soffan med Dino :)

Ha en bra kväll!

Kalas

Gullebilder :)








Mys

Jag är sliten, hela helgen har varit fullt upp. Utgångar kalas vänner :) men skojj.
Dinos bill pajjade idag, stackars gullan!!  Tyckte så synd om honom när han fick gå till jobbet(det var inge höjdar värme)

Mamma och jocke kommer hem från Sälen inatt, dom åkte med min lillebror och hans kompisar. Mamma skickade sms tll mig i morse och sa, 2 knäckta näsor och 1 hjärnskakning...?? jag ringde upp henne snabbt tänkte nä vad har mammat hittat på nu? Jo min lillebror hade troligtvis en fraktur i näsan, en järnskakning och troligtvis en spricka i revbenet(?) NI SKOJAR? nej, hans kompis fick också näsan knäckt.
Det värsta är att de förvånar mig inte att det var min lillebror som fick mest skador, han kan aldrig sitta stilla (nyfylld 16 åring) har inte koll på varken ben eller armar och gör oftast helt tvärtimot vad man säger..?

Tur att mamma och jocke åkte långskidor det går långsammare och smidigare :)


Ska lägga upp lite kort från fredags! tack för alla fina presenter och blommor :)

Laglig/t!

Har sovit sket dåligt men är inte så farligt trött utan mest seg, har Thea nu på morgonen vi sitter och kollar på barnprogram :)
Dagen är inte helt planerad men mamma kommer runt ett, sedan åker hon och Jocke till sälen. Runt fem-sex ska vi till Dinos päron, resten får bara rulla på :)

Imorgon kommer resten utav släkt och på kvällen vänner.. Frågan är pallar jag trycket?

----------
Satt och pratade med en gammal men god vän igår, var riktigt uppfriskande. Det är så otrorligt skönt att man kan bara ringa upp utan att  någon ska bli sur för att man inte har hört av sig på si många månader osv. Utan det är helt skönt, vi pratar som om det var igår vi sågs :)
Du gav mig skratt och ny ork verkligen, Tack J


Små ting

Nu så ska jag försöka sätta mig ner och skriva en rad. Badade Thea sedan läste vi saga och så somnade hon, min lilla blomma hon är ju för jävla gullig. Hon ger så mycket, jag sa innan hon somnade god natt min blomma då vände hon sig om log och sa god natt malin.  Tur att man får låna henne med gämna mellanrum:)
Är inte trött för de minsta, väntar på Dino som jobbar kväll.

Inget speciellt händer usch har så tråkigt.

---------------------

Måste man sila sina vänner hela tiden? jag tycker en bunt av de bara försvinner alldeles för snabbt. En av de var min bästa vän som tina bara bort med tiden? utan förklaring igentligen trist.. alldeles för trist eftersom jag ställde personen mot väggen utan att få ngt svar?
Vet inte riktigt men jag skulle inte kunna göra så iaf.. äsch kanske inte ska lägga så mycke mer tid på det, det har ju varit så nu i snart ett år....?

19/3

Imorgon fyller jag ååår :) wiiiehuuu!!
hinner inte skriva mycke mer ska bada thea nu får se hur de nu går? hehe

18/3

Jag har klippt av allt hår, de vart helt ok :) skönt att bli av med det hehe.

Nå vad är de som cirkulerar nu? ja på fredag är det kalas wohoo! Men vad är detta med all snö? trodde den hade lagt sig på hyllan för ett tag men icke.

Morgonmys

Yes! kom till skolan åtta men inte min kompanjon Jenny! Vi är kompanjoner på Psykologi, men not today!
Nu sitter man här i hemvisten chillar lite, vi ska ha någon slags temavecka den börjar idag...? vad exakt vi ska göra är inte fullt klart, iaf för mig.

Igår vart de film.. som vanligt kan jag och D inte komma överens om vilken film vi ska ta. Men det vart en skräckis, Land of the dead, helt ok film massa zombies som vaknar upp och äter människor. jag som aldrig tycker om skräckisar tyckte den var helt ok, jag kan inte kolla eller rättare sagt jag kan inte sova haha :) slappnar inte av riktigt. Under hela filmen satt jag helt spänd fick ont i kroppen haha :)

Fredag work lördag kanske work.... söndag ledig

14 dagar tills jag fyller åååår :)

usch.

Ja idag började skolan.. nej jag gick inte!! usch på mig, men jag vaknade inte utav klockan? nej nu ljög jag jag vaknade men somnade om igen:)
Jobbade fredag och lördag, hur roligt som helst haha :) söndags var det så lite folk så då behövdes inte jag där. Ska kolla vilka veckodagar jag ka jobba, en har slutat så vi är en man kort..

Ja resan skulle vara betald den 27/2 SENAST  men vi fick fakturan idag? aja vad gör man, men vi åker iaf :) 14 juni 06.45 går planet 14 nätter :)

Jag fyller 18år om 17 dagar, jag Malin Wettergren blir myndig på riktigt :) Jag får göra sånt som alltid varit spännande att göra olagligt haha :) då blir det lite kalas WOHOOOO!! Juste! vi var och hämtade mitt pass och legg, jisses ser ut som en robot! haha
Dino ska färga slingor på mig idag.. hur de nu ska gå be för mig! är lite orolig.. men han har ju gjort på sin mor och ingen skada skedd där :)

RSS 2.0