Hot hot

Fy i fan va varmt det är, jag brukar aldrig klaga på värmen men idag orkar jag inte sitta i den!
Jag och Dino har köpt ett bord :D den är handgjord och är utav gran. Jag bryr mig inte så mycket egentligen men en kompis mamma ska flytta och då frågade hon oss om vi ville köpa de :D 1200 för fyra stolar plus bord, OCH det är hon själv som designat de :) nu kan jag skryta lite också haha.

Men jag har alltid sagt att man ska ju samla på sig så mycket saker som möjligt under de åren man bor hemma, istället för att köpa allt på en gång :) jag och D flyttar inte förens om ett år(om allt går som beräknat) ska lägga upp en bild på bordet senare, men gah jag vart förälskad i det. Stort maskulint bord:)
 
Idag ska jag till min bästaste Anna och äta sushi!

Adios!


Tant Malin

Igår träffade jag Della och hennes vännina Kim, och såklart deras underbara barn :)
Nästan så att jag är sugen på en själv, bra att man får låna ibland. Det var ett riktigt plus i kanten!
Idag för övrigt ska jag och D till tobbe och sandra, hjälpa till med att städa och plocka in möbler.  Jag som har lite problem eller problem.. Jag älskar bara när det är rent och fint. Det är ju såklart roligare att städa hos andra än hos en själv :) Så se upp för nu kommer jag!

D var så otroligt rolig inatt, han pratar jätte mycket i sömnen och han säger att han är vaken men icke.

Jag: Dino är du vaken?
Dino: Ja jag är vaken.. kan du inte sova?
Jag: Näe, men du sover du är inte alls vaken
DIno: men nej malin bussen går inte att fixa!

Haha, arbetskada! nej nu ska jag sätta mig i solen och få mig en stänk sol på mig :)

[städa.jpg]
 

28/7

Just nu Sitter jag och lyssnar på Norah Jones, jösses hon är helt otrolig :) hennes röst Woha! Ruskigt bra henne rekomenderar jag starkt. Idag ska jag till Handen med Della, ska bli ruskigt roligt att träffa henne och lillkillen som för övrigt blir 7 månader idag! Tiden går fort när mana har roligt!

Den förbjudna sanningen

Hur kan man bli förälskad i ett ögonblick? Så snabbt som det gick, på de sättt du kollade på mig du stod och bara så log... jösses vart jag förälskad i de ögonblicket?  Eller var det för att du stod och kollade sådär extra försiktigt på mig..? Just när man vet att man inte får, varför ska de alltid bli så? de blir till den förbjudna sanningen. Ingen säger något utan man lever bara för stunden fast man mycket väl vet att man inte får...

Man vill alltid ha det man inte kan få? Varför är det på de viset för? jag vill ju ha den men som sagt inga armar ingen kaka :) näe men alltid när man tror ha sig allt kommer den dära lilla kicken man får utav någon annan
Den bästa beskrivningen var att du stod och tittade men du tittade försiktigt.
Jag blir tokig..

Jag vart förälskad i ögonblicket..

:)

Igår hade jag så otroligt roligt! åkte ner till nynäs, satt på freja en öl vart tre fyra haha men jag hade så otroligt roligt!
Träffade C också, tack för att du hjälpte mig bort från slisken :)
Idag ska jag bara ligga i soffan och mysa, eller om jag inte tar mig en tripp upp till Anna, får se vad dagen bjuder på..
men nu ska jag kolla på tv ha en underbar dag!

Sunshine!

Åh va underbart det är i solen! nu på semester har de blivit ett glas vin som vart två som slutligen vart hela flaskan haha!
men fy vad gott det var, jag och anna satt hela kvällen igår drack vin och var allmänt lata :)
Idag är det super skönt ute men en liten vindpust hade inte varit fel. Men nu ska jag ut igen solen kallar!



.


Jobb jobb jobb

Nu är det dax! jag söker för fullt, men fasiken vad svårt det är att få jobb..?

Vaken

Jag vet inte vad det är med mig? jag vaknar av precis ALLT det är katastrof! Dino börjar 07.00 han går upp ca kvart över sex, jag vaknar och är superpigg. Idag var samma visa igen, jag kunde inte somna om! jag låg vaken till tio sen somnade jag en timme sen gick jag upp. Inte nog med det så fick jag indianer i spåret, hade jätte ont i magen kämpade verkligen för att somna om men icke. Då gick jag upp klockan var då halv åtta, tappade upp ett hett bad sedan låg jag där i säkert en timme sen var det OK. Men vet inte varför jag har blivit så kräsen om natten/morgonen vaknar utav allt...

Idag ska vi till Landet! det ska bli kanon mysigt :)
Jag tror jag har kommit fram till ett bra namn på min nya blogg..

Sex and the city

Jag kan inte sova... Igen
Idag var vi på bio såg sex and the city klart sevärd! jag Dino och Lina såg den, och nej som många tror jag tvingade inte med Dino han ville se den. Han brukar ligga ooch kolla med mig på kvällarna:) Jag som ä väldigt blödig grinade ett par gånger, men fy fasiken vilken grymt bra film den rekomenderar jag starkt!
någon saknas här hemma och som vanligt kan du inte höra av dig vart du är?..

Näe men vad gör man, jag har tappat stinget på att skriva ska försöka få upp de.. ska ju byta blogg också någon som känner sig sugen på att hjälpa med design?


Grattis!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Linas födelsedag! Idag blir min lilla lilla syster 14 år :) grattis pruttunge!


14/7

Jag har varit på landet i en vecka, hur skönt som helst! jag vill dit igen!
Lasse våran gamla kock ringde min kollega igår, han frågade om jag och Anna ville komma ner och jobba tors,fre,lör på hans nya jobb :) men som ligger på muskö.. känns lite långt med de handlar bara om tre dagar :)
Fy fasiken va roligt det ska bli, miljöbyte är alltid bra! och högre lön ;)

Idag är det inte vilken dag som helst.. utan min och D ett års dag :) Tiden går fort när man har roligt
Jag har världens bästa Dino Jag älskar dig


Kroatien

                              

Nu vart de en väldans mycke bilder :)

Tröttis

Jag kan inte sova.. fixa med datorn idag och fick fart på alla bilder så nu funkar allt som det ska. Jag måste verkligen fixa min blogg... ångest mina vänner. Imorgon ska Dino besikta bilen han la upp den på blocket idag så om någon är intreserad utav en bil så säg till så kan jag ge er mer fakta!

Jösses vad jag vill flytta.. både jag och D är på hugget nu och har börjat titta runt lite. Men som sagt alla har vi våra krav :)
Imorgon blir det en fika i handen med Sandra, det ska bli riktigt skönt sedan ville D kolla efter ny bil..

sov gott!

Danskar lyckligaste i världen

Imorse åkte min kära syster till spanien (Ja jag är avundsjuk) en vecka ska hon och hennes tjejkompis vara där. Jävla skit vill också åka igen..:( måste erkänna att jag och Dino kollade på sista minuten idag haha men bara för skojj skull mest. Ska lägga in bilder från semestern och nu ser de ut som om jag inte kommer få jobba på 4 veckor?! jag måste byta jobbs, någon som sker en glad positiv tjej på 18 år? Hojta till jag ställer upp!!

Buss strejken då..? Som ni kanske vet så jobbar Dino på bussgaraget som meck och de strejkar med. Jag har läst lite på nätet men det ser ut som om det har gått bra iaf?
Jag saknar min mamma otroligt mycket, har varit borta från henne nu i två veckor sedan nu har dom åkt till varberg på semester och efter de ska de till sommarstugan och som det ser ut nu om jag är ledig i fyra veckor beger jag mig dit!
Juste jag läste också idag att Danskarna är de lyckligaste landet haha, rätt roligt men sverige kom på en sjunde plats om jag minns rätt. kämpa på nu sverige!

Ha en fortsatt bra eftermiddag!

Älskar dig Dino

RSS 2.0