snigel fart

Oj oj oj.. jag har varit så dålig på att uppdatera


19/8

Tider går alldeles för fort.. sista dagen på sommarlovet haha vad roligt det låter - sommarlov.
Nu är det sista året på fredrikabremer och jag kan säga såhär jag har haft så jävla roligt,
Jag har lite problem med att gå upp på mornarna, eftersom skolan är så jävla slapp, jag vet inte hur många gånger jag
sprungit upp sedan springa till bussen, känns som man fortfarande ligger i koma. Men men jag hoppas att det här året kommer bli ännu roligare, men man kan ju inte ha roligt hela tiden;) bara nästan.


Vad är det mer som händer i veckan.. på torsdag fyller pappa 42 år :) sedan jobbar jag hela helgen.
Jag tänkte gå ut och sätta mig i solen, men så himla varmt är det inte..




underbara älskade

En helt vanlig måndag.. jag är hemma hos Dino alldeles ensam och det ska jag säga är stört skönt :)
Det är bara jag och hunden Nelly.
På onsdag börjar skolan, jag hoppas på ett underbart shema! jag håller tummarna.
Usch jag har fått bloggtorka.. inget intressant händer just nu absolut ingenting.

Jag ska värma upp lite sarma nu, det är förbannat gott!

Ha en bra dag

Jag kläär av mig naken!

Jag ber om ursäkt för mitt uttryck men jag har sån förbannad mensvärk och JA jag får faktiskt klaga! Idag ska vi in till stan, umgås lite med systra mi :) och många fler. Dino som är tröttmössa ligger och sover fortfarande? har försökt att väcka honom men utan resultalt, och den här mensvärken tar kål på mig, jag måste inskaffa mig en vetekudde!
Nej nej nej.. nu ska jag sätta mig med en till kopp Te och mysa i soffan :)


Skulle det inte bli fint väder idag?

Samtalet som kan vända upp och ned på alla

Ibland borde man inte störa sig på småsaker, de små sakerna äter upp en innefrån.
Istället ska man vara tacksam för varje ögonblick man får med sina nära och kära.
På onsdag börjar skolan igen, det kommer bli ganska så skönt att börja igen men såklart kommer jag sakna ledigheten haha. Det som kommer vara skönt är att träffa alla igen, se alla som förändras både till det dåliga samt bra saker :)



Jag fick en liten tankeställare här om dagen, man ska ju faktiskt ta vara på varje ögonblick man får för tänk en dag kan det komma ett samtal..?
Jag och Dino låg i sängen igår och bara pratade, han satt och sa hur mycket han älskar mig, hur han vill tillbringa sin framtid med mig och detta kan låta klychigt men jag började gråta och förstod att där jag befinner mig idag är jag som lyckligast. Klart jag har nedgångar, det har jag hela tiden känns det ibland som, Men just igår förstod jag att jag älskar mitt liv, det är inte perfekt i någons ögon, bara mina egna. Jag har mina vänner, de utnyttjar inte, de får mig att le på ett sätt som ingen annan kan göra, jag har min familj, som älskar mig precis som jag är och jag har en framtid med en person som jag älskar utav hela mitt hjärta.

kalla det klychigt, kalla det var ni vill men som sagt imorgon kan samtalet komma och jag vet iallafall vad jag har

Drömmar

Sen jag slutade röka, har jag börjat drömma som en dåre? Allt från att jag är en dvärg till att jag är i kroatien och ska köra en cab men jag ramlar av...? Vad är detta? haha, det är så otroligt roligt för jag kommer ihåg hela drömmar! jösses...
Jag måste säga att jag hade så otroligt roligt i helgen, tack vare Della och hennes underbara kamrater! :)

Nej jag måste duscha sedan skrive rjag vidare :)

Happy!


GRATTIS DELLA!
Jätte gammalt kort med det har sin charm :)






Inget speciellt

Work today :) ska bli riktigt skönt att jobba idag.
Igår gjorde vi inte så mycket, vi gick en promenad och jag är fortfarande rökfri :) Yaay! jag är duktig.
Helgen består av jobb jobb, vilken kommer bli skönt.
Snart börjar skolan också tror det var den 20 agusti, sista året fy fan va skönt!
inget speciellt inlägg men hade bara lite lust :)

Nej mina damer och herrar nu ska jag äta sedan jobba för fullt


Gladare

Fjärde dagen som rökfri och jösses jag mår bra :)
Jag blir så glad när jag ser mina gummipjuck





Rök Suger

Idag har jag talat med en utav min föredetta bästa kompis ex, han är en bortskämd liten skitunge om någon frågar mig, och nej jag har aldrig tyckt om honom. Han och jag hade ett intressant "samtal" på msn idag, helt från det blå skrev han "Hej malin, allt bra? jag och X har gjort slut och jag vill nog aldrig höra av henne". Min första reaktion va... ehh jaha åfan va tråkigt, men han började babbla på som fan vad han hade sagt till henne osv. Av bara ren nyfikenhet frågade jag vem som dumpade vem, då var det tydligen hon (jag hoppade inombords), helt plötsligt vänder han och han försöker göra så att jag ska tycka synd om honom? Från att han har berättat att han bett henne fara och flyga till att det var så synd om honom. Vad fan hände? och de värsta var att han gjorde dom största smile gubbarna på hela msn i varje mening.
Jag förstår inte människor som ska ha all jävla uppmärksamhet?
missX och jag var varje dag förut tills hon träffade honom, alla har den dära nykära perioden hennes varade lite för länge, så folk drog sig undan, lika så hon själv. Hon gick ner och ner i vikt, folk frågar och tittar, hon drar sig undan ännu mer. Det är läskigt hur männsikor kan vända.

Men det värsta var att han satt och sa väldigt personliga saker som jag inte har lust att dra upp här, men han bara pratade öppet om det som egentligen var deras ensak, inte min. Men medans han pratade, så vände han på saker och åter igen ville ha full uppmärksamhet åt honom. Jag vill inte säga för mycket men behövde bara få ut det lilla jag fick.

Vem är svagast, människan som har aneroxia eller människan som försöker stjäla uppmärksamheten från person A?



Rökfri!

Jag har idag varit rökfri i två dagar :) känner mig så stolt, och pigg? på bara två dagar? Men monstret är inte helt borta men peppa mig nu!! Jag klarar mig utan äckliga cigaretter!



All kärlek är bra kärlek

Det verkar inte bli pride för oss idag, himla tråkigt.. regn regn regn..
Jag älskar verkligen pride, det är anorlunda, färg, kärlek och massor utav ärliga människor!
Jag läste en tjejs blogg idag, och hon skrev att hon hatade Pride och massa annnat om just homosexuella vilket jag tog illa upp när jag läste. Jag menar varför ska det inte vara acceptabelt att vara gay? jag tror mycket är att folk är osäkra i sig själva och just därför går ut som att hata homosexuella. Därefter kommer deras barn och tänker lika dant osv..
Sen finns det alltid en massa andra förklaringar varför människor inte tycker om pride och människorna, men i grund och botten tror jag att osäkerhet är förklaringen.
Anorlunda är bra.. anorlunda är alla, alla har vi varandra. Jag tycker folk är alldeles för instängda i det "vanliga", varför är vanligt så bra? Vad gör homosexuella för att folk ska avsky dem så mycket? Om du frågar mig finns det inget att ogilla, men jag kan inte svara för alla. 
All kärlek är bra kärlek
Men Sverige ska ju vara så himla bra, kan vi inte bli lite bättre?

MERA GAY ÅT FOLKET!


RSS 2.0