-

Nu är jag hör igen :) haha, har inte haft tid för att skriva ..
Spang på Della nu i veckan, blir så glad att se henne, hon sprutar utav lycka. Hennes mage passar henne PERFEKT, måste säga lycka till Della det kommer gå alldeles utmärkt för dig :)

Vad mer har hänt i veckan, har försovit mig två gånger blir så trött så orkar jag inte gå upp heller. Det som inte gör det lättare är när Dino ligger och myser brevid då vill man verkligen inte gå upp. Snart är det jul också mina vänner, Dino ska fira med oss det kommer att bli en väldigt liten jul med bara familjen, skönt också. Nej jag har inte böörjat Julhandlat en, FY det är fkatiskt dax nu, men jag gör som nästan alla andra gör haha i sista sekund :)
Jobb jobb, hela helgen det skulle vara lite skönt att vara hemma men när man väl har kommit igång så rullar det bara på (förhoppningsvis).

Nej nu måste jag duscha sedan kommer Dino och plockar upp mig :)

Don't talk the talk if you can't walk the walk

Jag har inget att skria om, känns så förbannat onödigt. Jag har inte fått någon insperation, sorry Della för att jag inte antog utmaningen men jag orkade inte :)

Jag ska inte skriva något mer förens de dära lilla extra kommit tillbaka, Tack&Hej


Du har mitt, jag har ditt

ÄNTLIGEN, nu har jag lte tid över :) ja vad har hänt dåe.. går vart jag magsjuk eller så var det ngt jag ätit. Det är något som jag verkligen avskyr det är banne mig att spy, jag får panik, men pjuka bara en gång sedan somnade jag och idag mår jag utmärkt vågade nästan inte äta ifall de skulle komma upp igen haha. Näe men idag mår jag bra ska till skolan imorgon.

Jag Denice och Lizette satt och diskutera igår om just våran vänomkrets vilka som umgicks mycket förut och vilka jävla grupperingar det har blivit. Varför? jo en sa, jo men va fasen ni går ju foto det blir så som en liten tävlning? ja men herregud det är gymnasiet vi är där för att lära oss. Vissa har ju inte vuxit ifrån det dära "skitsnacket" än och vissa har tack och lov kommit mycket längre. Bara igenom att får pojkvän (syftar dock inte på mig själv) hur killen kan forma på en så att man inte blir den dära sköna bruden glada som alltid är precis som hon själv vill, utan då förändras mig till en pedant brud som en dag utan förvarning bara försvinner?

Låter det rimligt? är man verkligen så stark man påstått om man bara ändras till en stropp som bara kan umgås med en och snacka skit om resten? Ja men visst vettu :) haha det kommer ju suveränt. Vilken TUR dom har som har varandra, visst vissa kan tro att jag är avundsjuk men det är jag faktiskt inte det minsta, där emot så saknar jag min vän som var sådär livlig och helt sig själv :)

Ja det var lite dåligt förklarat kanske, eller så kan man förså. Det är ingen tävling om vem som ska vara vän med vem? då mister jag hellre en och har mina andra kvar. Och det är absolut inte en tävling i gymnasiet? eller vem vet kanske för dem men man får ju ta de som man vill.

Det var bara det jag ville ha ur mig.




image27
Legend

RSS 2.0