Rent mjöl i påsen

Har du rent mjöl i påsen från början så kommer det inte bli några problem. Ljuger du blir det problem från början och blir det problem kan man förlora ett förtroende, och förlorar man ett förtroende kan du förlora en vän.
Vi väljer rent mjöl i påsen va?

Idag har min dag sett ut på detta vis
Prov på morgonen med flickorna hehe:) det var ganska intressant. Efter lunch vart jag och Frida lite trött så vi la oss på bänkarna och tog en liten tupplur, lite för lång kanske.
Handlade lite,träffade min och Fridas dragspelkille som kände igen mig och hejade glatt :)
Hann med mycket mer men är trött ha en bra natt/morgon
image3 Elises Kattbebisar :)


Kram mamma murra


Livets svåra gropar


 

Livet svåra gropar, vi alla hamnar där någon gång varse sig man vill eller inte. Man har ett val du kan göra det svårt och sura nere i gropen eller göra det till något väldigt bra och positivt. Du kommer klara att flyga upp ur gropen, vad har du lärt dig? Allt man får gå igenom i livet, skitsnack , sorg, förlora vända andra kinden till brukar vara de bästa. Att inte bli nådd, visa svaghet i ögonen kan vara de sista du gör. Nej nu orkar jag inte vara poetisk rak på sak

Det blir inget problem så länge du inte gör de till ett. Var bara dig själv flirtig,svår,jobbig precis ALLT  det är ju bara du? Vissa kan ta de andra inte.
                                                                    image2


Nu är det gjort

Ja men oja, jag vet att jag var lite halv emot den här förbannade bloggskiten, men så kom en väldigt god  vän till mig och ändrade mina tankar om detta sätt att uttrycka sig på. Det kan väll vara ganska nyttigt att få ur sig lite man funderat över, bara bolla lite med ideer.
Just nu har jag inga tankar eller ideer är bara hungrig men jag ska skriva sen ikväll, för enligt sara är ju detta beroendeframkallande.

Detta inlägg är till Sara mannen



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0