Nattsömn

Nu sitter man här nu igen :) tiden tillåter det hehe
Ska ivåg alldeles strax ska till tandläkarn halv tolv får se hur det går nu. Pluset idag blir att jag ska träffa Kajsa Bajsa :) min älskade vän, det var allt för länge sedan man träffade den lilla filuren, vaknade halv 7 i morse!!! eller mja somna och vaknade hela tiden under natten utav äggstocksmärta? (om det nu finns ngt som heter så) det bara högg till då och då, jätte ont gjorde det. Sov hos mamma med Dino ville ju inte väcka honom så jag gick upp stog kvar ett litet tag och kollade när han sov med min lilla tax :) haha
Båda lå helt utslagna rätt så söta båda två, Dino som kämpat för att Skruttan inte ska sova i sängen med oss men så vart de ju inte utan de slutade med att skruttan låg på honom och sov :)

Så inte mycket sömn fick jag, ja gick och la mig i lillesyrrans säng och försökte sova lite iaf (och sträcka ut mig)sedan vaknade jag när Dino och mamma gick upp då kunde jag inte fortsätta att sova. Är det normalt att vara sket pigg halv sju? jag försökte intala mig själv: FÖR FASEN MALIN DU HAR LOV! men nej det lyckades jag inte med.


Nej nu ni ska jag åka sedan ska jag träffa Kajsa :)
/ Malin

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Ja, vad gör man.. nu har man lov och jag jobbar inte :S konstigt hehe men ganska så skönt faktist. Idag ska jag och Dino åka till min käre mor som jag saknat såå mycket :) hon berättade idag att hon ska till paris med jobbet är så glad för din skull mamma :)
Min älskade mamma Eva-Catrin, du är min idol ibland förstår jag inte hur du orkar med allt, men på något sätt så gör du alltid det.

känns som om jag ska göra mig iordning, morgondagen ska jag till tandis och ihelgen ska jag... Jobba fre och söndag sedan på lördag ska Dino och mina päron käka ihop :)

Det var allt för stunden / Malin

-

Får lite ångest har inte skrivit på ett bra tag nu.. Vad har hänt denna helg då?
I fredags firade vi Elin som fyllde 19! :) då vart de utgång eller om man kan kalla de så;) I lördags lovade jag nynäspacken att jag skulle dit så jag åkte dit och det vart utgång där med. Träffade en person jag verkligen inte hade lust att träffa det fick man ju sota för.

Jag måste också påpeka hur mycket jag saknar min Dino..
Fan det hände lite saker iaf, både bra och dåliga men vad gör man.

Pain is temporary, glory is forever.

Människor orkar för lite, man skjuter upp problem allt för mycket speciellt i ett förhållande, Varför? jo för man ORKAR inte?

Har man fastnat någonstans då?  Ja, de tror jag banne mig att man har. Tillslut blir det som en vana att alltid göra på de viset, skjuta upp problem och åren går men när man väl står där när någon nära frågar en, hur orkar du göra samma sak om och om igen? Svartsjuka, alltid ha koll på en,tjaffs när den ena/båda är onyktra,den andre har kollat egenom telefonen.

Vad svara man? Jo, men när vi är ifrån varandra och vi får sakna varandra sedan är det bra. Aha okey, men sen blir det inte samma ramsa igen? Ja nästan, men man vill inte göra slut efter 7år leta upp någon ny sedan vänta 7år till för att skaffa barn med personen,

Jag ser allt som en cirkel, en dålig vana klart man saknar personens närhet när man är ifrån varandra. DET är ju en vana att alltiid ha han där, att alltid ha den dära närheten. Så hur vet man om man är på väg åt de hållet? Är et någon idee att prata om det i förhållandet om det är så mycke svartsjuka redan från dag ett men man sväljer det? Man bara accepterar och ORKAR inte bry sig tror jag.

/Malin

White trash beautiful

Herre min skape!! vad ska man göra med allt folk? ja guuu va jag klagar haha :) ska inte göra det.  I veckan hade jag fan kommit in i en liten rythm, att gå upp i TID, jag lyckades några gånger sen när väl min länkis ringer och frågar om jag är vaken FLYGER jag upp ordagrannt och försöker låta hur jävla pigg som helst, men det funka ju inte haha :) Hade psykologi imorse i en och en halv timme, riktigt roligt.. vaknade en halv timme innan jag började så det var bara att sätta full fräs till skolan. Inställda lektioner idag också ruskigt skönt :) Sedan åkte jag in till stan med min Kära Syster Sandra, kollade efter skor hittade ett par en-halvtimmes-skor fy fan vilka jävla shoes
men cutie :)

En Jenny frågade mig idag, Malin hur orkar du alltid vara så glad i skolan mot alla?
Ja du Jenny, det kan jag faktiskt inte svara på.. jag tycker om människor ibland haha :) nä men det är väl så att ler man mor världen så ler världen mot dig? 

Jobbar lördag med Anna, sedan ska jag till min morfar på fredagen med Dino.
Jag har verkligen inte viktigt att säga idag.
image23

Du tar mig inte så lätt minsann

Ja mina vänner vad ska man skriva idag.. klockan är tjugo i fyra inte mycket har vi hunnit under denna dag som jag egentligen velat. Började nio slutade tolv sedan träffade jag min UNDERBARA kollega Anna, då vart jag genast på bättre humör faktiskt :)
Vi gick hem till henne tog oss en liten fika och en sigurt, pratade mest skit om jobb och människor. Ja jag vet att jag kan vara ond ibland men jag längtar tills kärringen på jobbet ska få sparken - MOHAHAHAHAHA i veckan ryker hon den lilla jävla surfitt... men nog om de det var en underbar känsla iaf.

Saknar Dino lite.. han tror att jag pluggar men de har jag inte hunnit en och JA JAG HAR ÅNGEST! jävla skola jag ahr ingen ork att hänga med på allt.. Dino kommer vid fem skulle jag tro dom har visning på deras hus idag hoppas det kommer mera folk än i söndags.

Haha måste bara berätta om Denice idag, vi kom in på att mörda folk (fråga mig inte hur) men då hade en i hennes pojkväns gamla klass tydligen gjort upp en lista hur han skulle döda alla i klassen. Om jag ska vara riktigt ärlig så höll jag på att skita på mig när vi började snacka om det, Denice var ju lite rädd också de vet jag men vi skrattade lite lätt åt de (nej vi skrattade inte lätt jag skratta för jag vart skitnödig). Nu måste jag hedanefter vara snäll mot mina medmänniskor annars kanske man hanmnar på en mördarlista. Sjuka männikor, kul att gå på klassfest ÅNEJ dom jävlarna ska inte veta vart jag bor minsann haha :)

Ja vi var ju på maskerad i lördags, de var skit kul uppraggat av en panda,bandit och självaste legenden Bob Marley. Alla var så jävla SHNYGGA haha :) det vill jag göra om (själv var jag Maffia, Malin MONTANA)
inga bilder har jag än från festen men det kommer :)
nu har jag inget mer att säga, ska väl plugga hmm..

Hare Bra :)


Det går allt för fort

Ta vara på varje dag.. man säger det allt för ofta en dag är det slut så varje dag ska man igentligen tänka fan det kunde varit den sista..
 
Jag behöver inte nämna några namn på dom jag förlorat i livet men som finns i det underbara himmelriket dom vet att dom alltid finns i mitt hjärta..

Ta vara på varje dag mina älskade vänner

Trött

Är väldigt trött.. va uppe tio i sju åkte till tandis 07.25.. trött som jag var orkade jag inte åka hem för jag började ju tolv klockan var nio, och skulle jag mot förmodan åkt hem skulle jag gått och lagt mig och inte kommit tillbaka till skolan..
 kom till skolan runt tio i tio fortfarande trött, satt och väntade bara till jag skulle börja. Hade foto i två timmar sedan kollad evi på Die Hard (Den har ju aldrig pappa tvingat mig se en miljard gånger) men det var skönt att bara sitta och kolla. kom hem halv fem, och kommer ju på att jag inte köpt nätstrumbyxor till maskeraden på lördag ORKA. Jag får göra det imorgon om jag orkar.. pappa ja vart är han?  inte hemma iaf.. ska laga mat nu är hungrig men igentligen orkar jag inte..pizza skulle vara underbart får se vad pappa har handlat


/ Trött Malin

Om man inte kan vara ett gott exempel, var ett varnande

Multimedia igen.. fy fan jag ska bli klar med det här förbannade spelet idag så jag slipper göra det någo mer..
Vad har hänt då? Fre var jag ledig sedan jobbade jag lördag och söndag så de vart en rätt chill helg. Det enda negativa var att det vart bråk och stoj, lite för mycket kanske.. En ny vecka.. hmm ska kolla efter en Maskeradräkt i veckan, ska till Loppan på lördag iih :) det kommer bli very funny hon ska ju var nunna ahaha :)

Slutar fyra idag jävla cack det orkar jag igentligen inte.. hungrig e jag också

Mat i skolan : Potatisbullar det är ju gott :)

Humör idag: Magkänsla upp och ner vågar inte hoppas på för mycket


TACK OCH HEJ DET VAR ALLT FRÅN MIG! / Mailin

Angel


Tell me am I ever gonna find my Angel This life.

I've got him on my mind again and though I search I never win. I'm told that if you seek you shall find your Angel

though I'm, I'm throwing most of my hope aside, but still praying I'll be found in time...

Extra, Extra this just in, I've been living a lie from the beginning. I told myself No no one else, now I can't help I'm

laughing at this life that I am living. Tell me will the sun come out to play, I"m tired of living in this rain of Grey, with you stealing my Umbrella, ella ella Eh Eh Eh.
It's been years, still I"m here wishing waiting wanting more, What he said he would give me.
Now the nights turned today carved in words, Displayed, Framed "I vow to you I"m ready". If you could take this pain away, My tears are streaming oceans on my face, No more dreaming yesterday is yerterday.

Friskt vågat hälften vunnit

Vad mer behövs sägas? Jag har kört bil idag ;D iiih

RSS 2.0