Gott nytt år :)

Nu sitte rman här, oduschad och äcklig haha :) ska snart duscha sedan ska jag ta mig till min Länkis. Han sitter så sött i soffan och undrar vad jag skriver ;)
Jag vill fira med alla men de blir lite svårt, saknar alla haha :) men dom som läser så ser ni att jag tänker på alla :)
Della hoppas du får en mysig kväll med lille tarzan i magen och din man :)

Var hos farmor också hon fyller år imorgon men vi firar alltid henne en dag innan(ingen orkar gå upp imorgon). Jobbat hela helgen men de var bra med pengar de måste man ha i tankarna :)
Jobbade helt själv i lördags, men de gick jävligt bra, jag har aldrig varit själv :) eller ah lasse var i köket hjälpte till ibland. Men nu gott folk nu är det duschen som gäller och de sista inlägget för i år :)

Så jag önskar er en härlig kväll och ett gott nytt år :)


Jag saknar Dino lite fast han e här ska kramas lite med honom :)

Allt och ingenting

Igår mådde jag inte alls bra. Åkte till Dino bara han och jag, det var riktigt skönt.
Det är inte ofta han och jag bara få vara, vi smög iväg på julafton vi åkte iväg, jaja vissa av er tänker NÄE PÅ SJÄLVASTE JULAFTON? Oja på självaste julafton riktigt mysigt var det också :)
Det är lite påfrestande att inte få vara ensamma med varandra, kan jag tycka. Här hemma är det full rulle nästan hela tiden. Jag vill flytta hemmifrån så fort som möjligt men har ingen möjlighet riktigt får vänta på Dino. Näe man ska inte klaga, Idag ska vi på bio och se Bee movie. Den verkar ju så förbannat rolig. Vad mer ska vi göra då?
Ja du imorgon blir det att åka handla till nyårs firandet sedan fre,lör och söndag är det jobb (YEEES!), det kommer vara otroligt med folk, men det är bara bita ihop :) se de positiva haha om de nu finns de ;) (LÖNEN).

allt för mig.


Julisar

Julafton vart klart en hit :)

Dino som aldrig firat jul tyckte det var jätte mysigt, mycke klappar och skojj.
Det var väldigt skönt att han var med, det var lite annan känla :)
Nu ska jag ha lite mys med familjen.

Malin


http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go&feature=related

Helt klart se värd, fy fasiken vad man skrattar.

Vanligt hyffs och sunt förnuft

Ja, människor lite vett skulle man villja banka i några utav er allt. Att få se dig INTE få sin vilja igenom är nog de bästa jag sett på länge. Att se frustrationen och att du inte ens kunde klara av din ilska haha, jag fick bita mig riktigt ordenkligt i läppen just för att inte säga något (men jag hade god jävla lust). Den skrattande känslan likasom ond haha. Någon hann före och högg lite, jag kan bara beskriva hur jävla roligt det såg ut när hon stampa foten i golvet,röt ;AAHH (som Lotta på bråkmakargatan) helt röd i ansiktet  och förmodligen ganska paff över hur någon överhuvudtaget vågade säga imot henne, vände sig om surt och inte ett ord sades på de närmaste tio minuterna. (bara blickar av skratt)
Nej men som sagt om man går runt och skryter om att man får allt man pekar på så får man jätte gärna göra de, men inte i mitt umgänge. Tack gode gud för att man väljer umgänge själv, men idioter finns ju överallt.  Jag säger inte heller att det är fel att vara bortskämd men i måttlig mäng. Jag går hellre den hårda skolan, lär mig uppskatta saker och ting, en att ha det svårt senare i livet när man märker att mamma är faktist inte där och tar sakerna du pekar på.






Måste bara säga att jag älskar Dino, du gör mig lycklig 

14/7- 08 
image29

Djup sömn

Ja nu sitter man här igen, jag och Fisen överväger om vi ska gå, vi har engelska nu och ingen av oss har ingen ork till att sitta kvar. Svårt val, vi ska åka till Handen och köpa lite Julisar jag själv har bara hunnit köpt till, Dino,pappa,Lina, Farmor och Thea :) Kan inte skriva vad eftersom vissa läser ;)
Igår var Thea så himla duktig, hon följde med till skolan och skulle fotas, i TRE timmar jag är väldigt stolt över henne. Fyra år och kunde sitta stilla :) Efteråt gick vi till Pias och köpte choklad till myran :)

Igår fy fan vilken mardröm jag hade, jag drömmde att jag skulle övningsköra med Dino men det gick inte att bromsa. Paniken bara strömmade i hela kroppen, Dino satt brevid men han pratade i telefonen och kunde inte hjälpa mig. Haha inte nog med de körde jag över alla andra bilar, Vems bil hade jag? Jo min låssas pappa lilla Röda Fiat punto :)
När jag väl vaknade (I panik) brevid Dino var man fortfarande i chock, frågade jag om han var vaken, han sov ju men efter ett tag så svarade han mm.. jag som fortfarande var i panik nästan skrek: MEN KOLLA PÅ MIG DÅ!

Drömmen var väldigt verklig haha :) Herre min skape!!

Lyckoruset försvann

http://www.youtube.com/watch?v=In5uec02E8U - Jag fick mig ett rejält leende på läpparna när jag såg den.

Så helgen har ju varit ganska så hektisk, jag märker att jag inte är samma gamla fest malin utan har blivit helt nåt otoligt lugn :) 
Jag har inget vettigt att säga, är så otroligt trött. Hade ganska roligt igår på personalfesten alla vart lite på lyset och släppte fram många sidor man inte sätt tidigare.

Näe ska jag vara helt ärlig så är jag så förbannat trött att jag ska duscha sedan lägga mig i sängen :)

Ha en underbar kväll

Rackarns

Reglerna är:
1. Länka till den person som utmanat dig. http://daniellalamb.blogg.se/ (din rackare)
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana sedan 7 personer i slutet av ditt inlägg.

Sju sanningar om mig:
I. Jag smygälskar dansbands musik (min käre mor står för det haha :) )
II.  Jag tror på andar
III.  Jag går absolut inte på A brunnar (Den får min far creds för, han skrämde oss när vi var små haha)
IV. Jag har svårt att lita på folk
V.   Jag vill alltid ha rätt, men kan dock erkänna när jag har fel
VI.  Enivis som fan, kan bli problem eftersom jag inte kan ge upp i vissa lägen
VII. Mitt morgon humör är dock inte det bästa (med andra ord, det blir mord för den som väcker mig)

Jag utmanar:
ALLA!!

:)

BYGGER OM JAG ÄR KLAR...... SNART :)

RSS 2.0